Tilbakemelding fra foreldre på Dungo posen

Høsten er her med de nydeligste farger og da nettet nå er kjøligere, tok jeg kontakt med et foreldrepar som har kjøpt Dungo babypose for å høre deres erfaringer med produktet. Foreldrene har vært på høstferie i et område hvor det nå er kaldt om natten.

Stor var min glede over å høre at Dungo babypose for dem var en "fantastisk babypose som ikke kunne måle seg med en annen babypose med dun, som de hadde brukt til sitt første barn".
De hadde vasket Dungo; den var lett å vaske og tørke og den ble bare enda luftigere etter vask. Moren mente babyposen kunne tilpasse barnet mye bedre enn den andre babyposen de hadde brukt tidligere, Dungo babypose holdt seg på barnets kropp og gled ikke opp.
Barnet som fremdeles blir tatt opp om natten for amming, sovnet straks det ble lagt tilbake i sengen fordi temperaturen rundt barnet holdt seg jevn, barnet ble ikke lagt tilbake i en kjølig seng. Moren nevnte også at Dungo babypose hadde veldig gode knapper og en ypperlig toveis glidelås. Produktet kunne benyttes fra spedbarns stadiet og var til stor hjelp for foreldrene. De så at barnet deres falt til ro i babyposen og ønsket å anbefale babyposen til alle nyslåtte foreldre.

Dette var gode tilbakemeldinger å få for en produsent. Jeg ønsker derfor å dele dette med dere.