Vintersøvn for baby og barn

Kjøle netter med åpent vindu gir oss bedre søvn. Frisk luft er også bra for små barn. God babysøvn er noe som opptar alle foreldre. Små barn som har vanskelig for å sovne om kvelden kan gi mor og far frustrasjoner.

Selv husker jeg hvor trett jeg kunne være etter å ha forsøkt å legge våre barn til tiden, uten å lykkes. Vi bodde utenlands og måtte hente informasjon om søvn og barneoppdragelse gjennom bøker. I dag er dette et tema som opptar mange bloggere og debatteres på nettet. 

Jeg ble interessert i temaet igjen etter at jeg fikk barnebarn. En god venn, som også er barnepsykolog, ga meg en link til andre sider enn de jeg kjente fra før. Jeg deler linken, da den kan være av interesse for andre.

http://www.babysleepsite.com/

I Norge liker vi at barna våre sover ute i vogn om dagen. Dette kan vi videreføre også om natten med litt åpning på vinduet og baby i en deilig varm babypose med dun. Du vet da at barnet ditt ikke sparker av seg dynen, men ligger lunt og godt i sin nattpose.

God vintersøvn for alle!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.