Baby pose/nattpose med dun også tidligere ?

I den siste uken deltok jeg på et Google AdWords-seminar for å lære meg hvordan dataverktøy fungerer.

Under frokosten kom jeg i snakk med en hyggelig mann som jeg informerte om mitt produkt Dungo babypose. Han kunne fortelle meg at babypose/nattpose med dun til bruk i sengen likevel ikke var så nytt som jeg hadde trodd. Han fortalte at han var baby i 1960 årene hadde han selv en babypose fylt med dun som ble brukt i baby sengen. Dette var overraskende for meg som gjerne selv skulle hatt kjennskap til slike babyposer/nattposer da jeg i 1970 årene hadde små barn.

Tanken på at man kunne "kneppe" på barnet en dyne som gjorde at det ikke ble kaldt, eller fikk dynen over hodet, fikk jeg først da jeg fikk barnebarn. Da så jeg at også mor og far kunne slappe bedre av hvis de visste at barna deres ikke frøs og sov godt. Da fikk også mor og far anledning til å sove bedre.

God søvn ønskes alle barn og barnebarn!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.