Nyheter

Hvordan velge 100 cm eller 130 cm Dungo pose March 21 2022, 0 Comments

Hvordan velger jeg standard eller lang Dungo pose. 
Finn et målbånd og legg det på barnets skulder, mål deretter lengden ned til barnets fot. Du ser fort om barnet trenger en pose som er 100 cm, eller om barnet trenger en pose som er 130 cm lang. 

Standard 100 cm Dungo nattpose eller lang Dungo pose 130 cm - helårs eller lettere October 19 2021, 0 Comments

Hva skal jeg velge, Dungo pose 100 cm eller Dungo pose 130 cm?  Hva bestemmer om jeg bør velge en lett eller en standard Dungo pose?
Barn er forskjellige, som oss voksne. Noen har vokst ut av standard posen når de er 2, noen barn trenger lengre poser. Noen sover med vindu åpent, andre med varmen på. Husene våre er forskjellige, eldre hus er ofte mer trekkfulle en moderne leiligheter. Dungo posene er godkjent og anbefalt av Norges Astma og Alleri forbund, NAAF. 


Dungo pose med lengde 130 cm September 16 2019, 0 Comments

Ønsker du en Dungo pose med 130 cms lengde? Produksjonsfirmaet som syr Dungo babyposer for oss, bruker mellom 7-8 uker på en ordre. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille denne lengden. 

Vinter og Dungo pose November 14 2017, 0 Comments

Et barn som har sovet godt våkner blid og glad. Et barn som fryser våkner og forstyrrer andre i familien. Foreldrene sover bedre når de ikke bekymrer seg om den lille har sparket av seg dynen.

Ny forsyning av Dungo nattposer ankommet! December 06 2014, 0 Comments

Dungo babypose eller nattpose er igjen på lager i begge farger. Perfekt gave for et lite barn.


Sommer Dungo June 09 2014, 0 Comments

På sommerdager og netter, trenger barnet ditt en lett Dungo sommerpose.


Nyhet - en sommer utgave av Dungo! May 23 2014, 0 Comments

Lett, deilig Sommer Dungo tilgjengelig nå for alle elskere av nattpose med dun!


Nattpose eller babypose med dun til fjells og sjø? April 06 2014, 0 Comments

Kalde netter på fjellet eller ved sjøen i en norsk hytte kan gjøre foreldrene bekymret for at små barn vi fryse. Denne bekymring løses med en Dungo babypose! 


Baby pose/nattpose med dun også tidligere ? March 23 2014, 0 Comments

Babyposer/nattposer med dun fantes allerede i Norge på 1960 tallet. Som ung mor på 1970 tallet skulle jeg gjerne hatt den informasjonen, men heldigvis kan foreldre eller besteforeldre i dag kjøpe babypose med dun til sine barn eller barnebarn!


Vinter selv med varmere drag March 09 2014, 0 Comments

Våren har ofte med seg kalde netter. Små barn som ligger i en babypose/nattpose med dun holder seg varme selv om det er kuldegrader ute. Vi er heldige i Skandinavia fordi vi de fleste steder kan puste inn frisk luft mens vi sover.

God søvn og frisk luft hører ofte sammen.


Vintersøvn for baby og barn February 15 2014, 0 Comments

I Skandinavia og kanskje mest i Norge, liker vi at barna våre sover ute i vogn om dagen. Barn har godt av å puste inn frisk luft også om natten. Ved å ha litt åpning på vinduet og legge barnet i en deilig varm babypose med dun, vet du at barnet ditt ikke sparker av seg dynen, men ligger lunt og godt i sin nattpose.