Ga idé til nye foreldre - Dungo Babypose

Vi tilbyr nå Dungo Gavekort . Du kan kjøpe et gavekort, som er prisen for en standard helårs Dungo pose 100 cm., til kr 2290,-. Da kan mottager velge farge på Dungo posen i etterkant.

En nattpose eller en babypose er en sovepose som er tilpasset barn fra nyfødt stadiet og opp til nærmere 3-års alderen. Dungo posen er fylt med den letteste, fineste gåsedun. Dungo sørger for at barnet ditt er gitt de beste forutsetningene for en god natts søvn. Barnet beholde "dynen" på, selv om det beveger seg rundt i sengen. Med Dungo nattpose på vet du at barnet ditt er god og varm.

Dungo er utformet i samarbeid med norske foreldre som ønsket en babypose som sikrer en trygg og god søvn for barna sine. Dungo babypose er laget av de beste og reneste materialene, slik at du vet at barnet ditt sover i rene produkter fra tidligste fase i livet.

Under fremstillingen av Dungo har mitt fokus vært på å finne produkter som er definert uten helseskadelige virkninger. Dungo er anbefalt av Norges Astma- og Alleriforbund.

Dungo babypose transporterer bort fuktighet gjennom den lette dun og duntette, men pustende bomullsstoffet som er brukt i fremstillingen av Dungo.