Dungo vinter fremdeles

Dungo poser er perfekt for vinteren som ser ut til å ha kommet tilbake. Med svært varierende temperatur ute, vet du at Dungo posen holder barnet ditt varmt selv om det er mye vær ute, som snø, vind, eller regn. Det kan gi deg roligere netter. Jeg følte selv at jeg ikke sov ordentelig på fire år, fordi jeg hver natt, minst en gang, sjekket om barna hadde dynen på. Med tre små barn, fant jeg fort ut at de våknet gråtende når de hadde sparket av seg dynen og begynte å fryse. Gråtende barn vekker andre i familien. Jeg har ofte tenkt på at hvis jeg hadde "funnet på" Dungo nattpose med dun da jeg selv hadde små barn, ville mine netter vært roligere. Mange foreldres mareritt er tanken på at de små skal få dynen over hodet. Med en dynepose på barnet vil du ikke ha denne bekymringen lenger.
Å ha små barn er en givende periode for alle foreldre, men denne tiden kan også være utfordrende, spesielt hvis foreldre ikke får nok søvn. 
.
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.