Sommer og Dungo pose

Sommeren 2020 passer en Dungo pose ypperlig, på grunn av kjølige netter og kjøligere dager.

Den første Dungoposen ble produsert i slutten av 2013, den kalte vi senere helårspose. Den lette Dungo posen fikk vi produsert i 2014 og kalte den Sommer Dungo. Våre tanker var at en Sommer Dungo tilsvarte den sommerdynen som vi selv brukte, også den er fyllt med 100 % lett gåsedun. Flere foreldre har senere tatt kontakt og informert meg om at moderne hus ofte er bygget varme, slik at Sommer Dungo kan være varm nok også om vinteren. Derfor byttet vi navn fra Sommer Dungo til lett Dungo.

Denne sommeren derimot, har vi hatt flere forespørsler etter "Sommer Dungo". Selv har jeg våknet med kalde føtter flere netter. Vinduet vårt står alltid åpent og på grunn av temperaturfall har jeg reagert på forandringene. Derfor tenker jeg det er på tide å trekke navnet frem fra glemselen og anbefale en lett Sommer Dungo til "verdens beste og nydeligste" lille prins eller prinsesse, slik at de sover med jevn temperatur hele natten. Alle Dungo posene inneholder 100% førsteklasses lett gåsedun og produktene som inngår i posen er testet og anbefalt av Norges Astma- og Alleriforbund (NAAF). https://www.naaf.no/om-naaf/naafs-merkeordning/anbefalte-produkter/baby--og-barneprodukter/dyner--puter/dungo-babypose/?fbclid=IwAR1G5V21znrYFjF2AWONAjHE4gJt03dQgJCNSiPCdT_fZR1RWkT--88n6ug
Som bestemor synes jeg det er viktig å gi alle små en så god start i livet som mulig og hva kan være bedre enn å benytte rene, sertifiserte produkter til det kjæreste vi har?
Fortsatt god sommer!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.